Een beetje van onszelf, en een beetje van Appie
Nadat Pepijn en ik samen de benodigde ingrediënten fijn hadden gesneden, (rode pepers, paksoi, teentje knoflook en kastanje-champignons) heb ik gisteren Thaise soep met kip en miehoen op zijn Nijmeegse tafel gepresenteerd. Het werd een beetje een geïmproviseerde 'fusion'-tafel want we hadden er boulogne-stokbrood met mexicaanse zuivelspread bij geserveerd. We hebben de soep heel hip uit kommetjes en met stokjes gegeten (en oké, aan het eind gesmokkeld met een lepel; ik ga niet slurpen, zeg hee!) en het was ontzettend lekker: pittig all the way!
3 Comments:
Ik ga dit recept ook onthouden, want het was lekker! En stiekem best makkelijk... hoewel ik het lekker aan een ander over blijf laten om de rode pepers te snijden. ;-)
12:09 PM
Ja, en het dan nóg voor elkaar krijgen om het in je oog te krijgen. Arme Pep!
Trouwens, check your analoge mailbox morgen (a)
12:04 PM
(L)!
Eén keer raden voor welk gerecht ik straks de ingrediënten in huis ga halen...
En tja, rode peper, het blijft een gave om mezelf te pijnigen met dat spul... :'-(
6:41 AM
Post a Comment
<< Home